ITALIJANSKI KROZ DRUŽENJE

ITALIJANSKI KROZ DRUŽENJE

Virtuelnim druženjem sa profesorom italijanskog jezika za strance moći ćete da naučite, obnovite ili usavršite ovaj jezik na opušten i zanimljiv način, kroz upoznavanje italijanskih navika, kulture i kuhinje, učestvujući u aktivnostima iz svakognevnog života profesora koji živi u Italiji.

 

Druženje se odvija putem video poziva, i tokom trajanja istog profesor se može nalaziti kako u svojoj kući tako i van nje: na ulici, u parku, u kafiću, piceriji, supermarketu i slično, zavisno od teme kojom treba da se ovlada. Ova druženja nemaju precizno određeno vreme trajanja, te tako svako od njih može trajati od 10 minuta do sat ili više vremena. Stoga se plaćanje ne vrši po satu, već po nastavnoj jedinici, čime se dobija ušteda i do 40 % u odnosu na klasične individualne online časove.

 

Onde gde nije dovoljno samo druženje, kao dopuna su mogući i tradicionalni online časovi.

 

Program za učenje italijanskog jezika koji se koristi putem ovog druženja namenjen je odraslim osobama i podeljen je u 5 nivoa. Svaki nivo sadrži 12 nastavnih jedinica, ali one nisu striktno određene, već se prilagođavaju interesovanjima i željama polaznika.

 

Kroz ovakvo učenje najviše je zastupljeno slušanje i govor, a pisanje i čitanje predviđeni su za kontakte putem i-mejla ili Fejsbuka i za domaće zadatke. Preporučljivo je da se od samog početka polaznik slobodno upusti u komunikaciju, bez obzira na fond reči kojim raspolaže, a na početku svake nastavne jedinice biće predstavljene teme, aktivnosti i gramatika koje će se obrađivati. Prednosti ovakvog učenja su u tome što ste, osim toga što učite u opuštenoj i neformalnoj atmosferi, izloženi i vizuelnim dražima na direktan način, što olakšava memorizovanje reči i konstrukcija.

 

Sve što vam je potrebno je stabilna internet konekcija i neki od programa koji podržavaju video pozive.

 

 

Za dodatne informacije i prijavljivanje pišite nam na info@italijanskijezik.com

Kursevi italijanskog jezika 2016.

Kursevi italijanskog jezika 2016.

FULL IMMERSION INDIVIDUALNI KURS - U Italiji, u mirnom gradiću nedaleko od Verone, u domu profesora. Ima li boljeg načina za učenje stranog jezika od utapanja u prirodni ambijent? Imaćete prilike da govorite na italijanskom jeziku ne samo tokom časova, već i prilikom vannastavnih aktivnosti zajedno sa profesorom, kao i u svakom drugom momentu. Broj časova u dogovoru sa polaznikom (najčešće 20 časova nedeljno). Časovi su fleksibilni, prilagođeni interesovanjima i potrebama polaznika, u opuštenoj, neformalnoj atmosferi (uz kafu, piće, grickalice, muziku, prelistavanje časopisa i sl). U cenu je uključeno: časovi italijanskog jezika, nastavni materijal, upotreba biblioteke, najmanje jedan zajednički ručak ili večera u stanu profesora (zajedničko pripremanje hrane), najmanje jedna ekskurzija u Veronu, najmanje jedan zajednički odlazak u kupovinu, najmanje jedan odlazak u kafić ili poslastičaru, najmanje jedna aktivnost u zavisnosti od interesovanja polaznika. Uz doplatu su moguće i druge aktivnosti (npr. kurs italijanske kuhinje, obilazak neke od lokalnih vinarija ili radionica za proizvodnju sira ili maslinovog ulja, prisustvovanje sajmovima i drugim manifestacijama, obilazak zabavnih parkova Gardaland, Sea Life, Movieland, muzeja fosila Bolca, prelepih zamkova u okruženju itd). Nivoi: od A1 do B2. Smeštaj preporučujemo u nekoj od italijanskih porodica, jer ćete tako još više osetiti duh italijanske kulture i dodatno vežbati upotrebu jezika sa izvornim govornicima u neformalnom i prirodnom ambijentu, ali, po želji polaznika, moguć je smeštaj i u hotelu, apartmanu ili B&B. Uzrast: od 18 do 70 god. Napomena: Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

GRUPNI ONLINE KURS za odrasle - Trajanje: 70 sati. Dinamika: 2-3 sata nedeljno + domaći zadaci. Broj polaznika: min 3 max 6. Cena: 240 € u 6 mesečnih rata. Nivoi: apsolutni početnici, A1-A2 i B1.

 

ONLINE KURS U PARU za odrasle - Trajanje: 60 sati. Dinamika: 2-3 sata nedeljno + domaći zadaci. Cena: 300 € u 6 mesečniih rata. Nivoi: apsolutni početnici, A1-A2 i B1.

 

INDIVIDUALNI ONLINE KURS za odrasle, tinejdžere i decu - Trajanje: po želji polaznika. Dinamika: po želji polaznika. Nivoi: od apsolutnih početnika do B2. Cena: u zavisnosti od trajanja, dinamike, nivoa i vrste kursa.

 

Predlozi za individualna putovanja